Fectio tour

Deelnemers bevestigd

Kaart locatie

Kaart laden...
Fectio tour
Categorie:
Tijd
donderdag, 17 mei 2012
Activiteit samenvatting
Een tour van heren 1 ter nagedachtenis aan Richard van den Heuvel.
Activiteit beheerders
Plaatsen beschikbaar
Ongelimiteerd
Bericht van Eric Balt:

Zoals je wellicht weet ben ik een enthousiast sloeproeier. Met het Heren 1 team van de Spieringen uit Weesp, 8 roeiers en 1 stuurman, varen we iedere zomer een aantal wedstrijden en trainen we op dinsdag.

Eén van onze teamleden, Richard van den Heuvel, heeft sinds 2009 gevochten tegen een zeer agressieve hersentumor. Op 38 jarige leeftijd is bij hem een bi-frontale hersentumor vastgesteld. Helaas is Richard op 10 februari j.l. overleden op 40-jarige leeftijd.

Wij organiseren jaarlijks een team activiteit en dit jaar zal deze geheel in het teken staan van Richard. Op 17 mei roeien wij de Utrechtse Vecht van Muiden naar Utrecht. Als naam is gekozen voor De Fectio Tour. De exacte afstand is die van een marathon: 42,1 km. Kijk voor de exacte route en afstand op: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=784829

De Fectio Tour wordt een gesponsorde prestatietocht. 100% van het geld dat we binnen halen gaat naar de Hersenstichting. Richard heeft het jammer genoeg niet mogen helpen, maar onderzoek is noodzakelijk om anderen met dezelfde aandoening te helpen.

Sponsoring is mogelijk op 3 niveaus:

- Bedrijven kunnen Fectio-Partner worden voor € 500,-. Hiervoor krijgt u een vermelding op de site, in onze correspondentie (persberichten), in social media (Facebook, Twitter) en natuurlijk op onze sloep.
- Fectio kent ook hoofdsponsors voor € 100,- Daarmee krijgt u vermelding op de site.
- Donoren betalen minimaal € 15,- (meer mag natuurlijk altijd) en daarmee doen ze mee in de loterij voor een fles zeer bijzondere Muier Schipperbitter of een fles Domwijn.

Kortom, voor ieder budget is er een sponsorpakket. Doe mee, laat ons hard werken en geef vooral om onderzoek van de Hersenstichting mogelijk te maken. DENK DUS GEEF!

Rekening nr. : 55.08.71.136 (E.J.R. van Gestel te Ankeveen)

Onder vermelding van: Fectio 2012

Onze sponsoren

Ook sponsoren?
Neem contact met ons op!