Vechten op de Vecht 2013

Geplaatst door Shirley Omanette
Shirley Omanette
http://www.federatiesloeproeien.nl/news/update-2e-weekend-slepen-en-resultaten-
Gebruiker is momenteel offline
op maandag, 15 april 2013 in De Spiering
Zow ladies, de 1e wedstrijd van het seizoen zit er weer op. Het was weer een feestje bij onze thuiswedstrijd in Weesp; Vechten Op De Vecht!
Na toch wat weinig trainingsuren en wat verschuivingen in de sloep qua bezetting en positie, gingen we zaterdag weer enthousiast van start. Beetje jammer dat ik 5 cm been tekort kwam om bij de voetsteun te komen, maar met 2 stuks aanmaakhout onder de zolen - k...nallen maar! Dit jaar kwamen we goed door de sluis- en onder de brug door. Ja, ook Anouk Heijens heeft dit jaar met een 'echte' riem de wedstrijd volbracht.
De heenweg was optimaal genieten, we hadden een lekker tempo en konden fijn wat sloepen inhalen. Het stuk naar de Groene brug (die wit is) kunnen we onderhand dromen. Het venijn komt echter in het stuk erna.....
Gelukkig stond daar paps op de looprand klaar om ons aan te moedigen. Heerlijk. En dus op weg naar het keerpunt. Tussen de paaltjes door - snel drinken en door. Weer tussen de paaltjes door en.... huh? Springt onze stuurvrouw nou overboord??? Haha, nee hoor, gelukkig heeft Arie een prima reaktievermogen en duikt direct achter de riem van onze boegroeister aan. Hup, riem in de dol en op naar huis!
Om voor mezelf te spreken; ik heb het slecht gehad de terugweg... pfffftttt... wanneer stop die tegenwind - en wat is de Horn ineens een lang stuk.... Maar aan alle ellende komt een eind; de finish bij de Schalkse, hoera!
Helaas, voor ons was de Meidenloos ons dit jaar te snel af. Dus geen regio speedcup, jammer jammer. Volgend jaar revance!
Patricia Galesloot
Tags: Niet getagged

Reacties

Log eerst in om een reactie te geven

Onze sponsoren

Ook sponsoren?
Neem contact met ons op!